Beurs Bouwplan Friesland

Heliconweg 52 0529462332 bouwplanfriesland.nl
Beurs Bouwplan Friesland
Vrijdag 6 april - Zondag 8 april

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april wordt de eerste editie van beurs Bouwplan Friesland in Leeuwarden georganiseerd! Laat u informeren, verrassen en inspireren tijdens deze beurs! Bouwplan Friesland, is dé beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. De beurs vindt plaats in het WTC Expo te Leeuwarden.

Alle trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid worden in de spotlights gezet. Of het nu gaat om de (ver)bouw, de inrichting of de isolatie van een huis, onze standhouders laten het u allemaal zien en beleven tijdens de beurs Bouwplan Friesland! Ook voor uw tuin zijn er experts aanwezig om u te voorzien van inspirerende ideeën, ontwerpen en deskundig advies.

Meerdere gemeentes uit de provincie Friesland zullen tijdens deze beurs aanwezig zijn om hun nieuwbouwprojecten en bouwkavels te presenteren.

Tijdens de beurs zullen de thema’s (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur van verschillende kanten belicht worden. Laat u inspireren en informeren door alle deskundigen en vakmensen op de beursvloer.

Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden.

Vrijdag 6 april 2018 : 14.00 – 21.30 uur
Zaterdag 7 april 2018 : 10.00 – 17.00 uur
Zondag 8 april 2018 : 10.00 – 17.00 uur

Lees verder op bouwplanfriesland.nl »