Youp van ’t Hek – Een vloek en een zucht (Oudejaarsconference 2017) (try-out)

Kerkbuurt 4 theateroostzaan.nl
Youp van ’t Hek – Een vloek en een zucht (Oudejaarsconference 2017) (try-out)
Zaterdag 30 september - 20:30

Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp. Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederland en Vlaanderen. Met maar één doel: mensen een prachtige avond bezorgen. Niks meer, niks minder.

Eind 2017 speelt hij zijn negende oudejaarsconference met de titel Een vloek en een zucht. Waar die over zal gaan? Het jaar is nog jong, maar de namen Trump en Henk Krol zullen zeker een keer vallen. Één ding staat vast: er zal gelachen worden. Hard en veel. Waarom? Omdat Youp daarvoor op de wereld is. Wie dat zegt? Youp!

LET OP: Kaarten voor Youp van ’t Hek zijn pas op 16 september, 19.00 uur verkrijgbaar aan de kassa van het theater. Voor die tijd krijgen vrienden van het theater de gelegenheid kaarten te reserveren via tickets@theaterdekunstgreep.nl of via 075-2027966. Vriend worden kost €25,00 per jaar. Elke vriend mag twee kaarten bestellen. Er zijn 125 kaarten voor vrienden beschikbaar. Pas na 16 september zijn de overige kaarten online te bestellen.

Lees verder op theateroostzaan.nl »