Adverteren Noordagenda.nl | 2022

Noordagenda.nl is dé website voor alles wat er in Amsterdam-Noord te beleven valt op het gebied van kunst en cultuur – in de breedste zin van het woord. De pagina bestaat uit een agenda, informatie over kunst- & cultuurmakers en locaties in Amsterdam-Noord. Ook zijn er artikelen, foto´s, video´s en podcasts te vinden.

Iedereen die iets organiseert op het gebied van kunst en cultuur in Amsterdam-Noord kan gratis evenementen plaatsen op de agenda. Door de filters van de agenda kunnen bewoners en bezoekers gemakkelijk op hun voorkeuren zoeken. Omdat wij overtuigd zijn dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn, kun je ook filteren op ´gratis´ of ´korting´, met bijvoorbeeld de stadspas of huisvuilpas.

De website heeft maandelijks 12 duizend bezoekers. 

De slider (banner) bovenaan de pagina biedt ruimte voor adverteerders. Deze slider is op vier pagina´s zichtbaar: de homepage, agenda, makers en locaties. Daarnaast is het mogelijk om in de maandelijkse nieuwsbrief een item te plaatsen.

Het is mogelijk om de advertentie in de slider als hyperlink te laten functioneren. Als de bezoeker klikt op de advertentie, opent een agenda item, maker, locatie of artikel.

De Noordagenda is afhankelijk van de inkomsten uit advertenties. Door te adverteren, zorg je ervoor dat de Noordagenda kan blijven bestaan.


Tarieven adverteren Noordagenda.nl

Leden van Cultuurtafel Noord (CTN) krijgen 20% korting.

Advertentiepakketten

Pakket groot – € 436,- / CTN: € 349,-
4 x een week in de slider
2 x vermeld in de nieuwsbrief

Pakket middel – € 311,- / CTN: € 249,-
3 x een week in de slider
1 x vermeld in de nieuwsbrief

Pakket klein – € 218,- / CTN: € 174,-
2 x een week in de slider
1 x vermeld in de nieuwsbrief

De advertenties mogen gedurende 2022 ingezet worden op een datum naar keuze. De weken hoeven niet aansluitend te zijn (maar mag wel). De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar, rond 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december.

Slider:

1 week    – € 125,- /  CTN: € 100,-
2 weken – € 250,- /  CTN: € 200,-
3 weken – € 375,- /  CTN: € 300,-
4 weken – € 500,- /  CTN: € 400,-

De slider bestaat uit een carrousel; de advertenties van maximaal 4 adverteerders roteren automatisch. De bezoeker van de website kan ook handmatig de carrousel bedienen door op de bolletjes te klikken.

Nieuwsbrief:

€ 40,- / CTN: € 32,-

De nieuwsbrief wordt 4 keer per jaar verstuurd, rond 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Voor meer informatie: info@noordagenda.nl

 

Klik hier voor de veelgestelde vragen

 

Nieuwsbrief