Word hier lid van NoordAgenda om Agenda items toe te voegen.
Al lid? Klik hier om in te loggen.
 

Datum/Tijd
Date(s) - 06/11/2020 - 06/12/2021
Hele dag

Categorieën


Je kunt genieten van film via de Eye Film Player, Picl, myLum en Cineville, de platforms waar je premières en films uit de collectie kunt bekijken.

Vanuit de leunstoel, cinefiel biertje, wijntje of Spaatje bij de hand. In de hoop op betere tijden in de echte zaal, voor het grote doek.

https://player.eyefilm.nl/nl/gratis-te-bekijken-films

Veelgestelde vragen:

vWaar en hoe kan ik kijken?
Overal waar een goede internet verbinding is. De Eye Film Player is bereikbaar via een browser op je telefoon, desktop computer, laptop, tablet of smart TV via: player.eyefilm.nl.

Wat kan ik bekijken op de Eye Film Player?
De mooiste parels uit de collectie van Eye geselecteerd door onze curatoren. Het aanbod weerspiegelt de verscheidenheid van de collectie. Er zijn bijzondere films uit de Nederlandse filmgeschiedenis, klassiekers uit de wereldcinema en spraakmakende documentaires. Daarnaast zijn er unieke verzamelprogramma’s met korte films of fragmenten van vroege kleurenfilms, historische reisfilms en films uit de Desmet-collectie. Op de website van Eye lees je meer over onze filmcollectie.

Hoe kan ik films streamen naar mijn TV?
Onze films komen het best tot zijn recht in je eigen thuisbioscoop. Streamen naar je TV kan op verschillende manieren:

  • Je kunt je laptop of desktop computer verbinden met je TV door middel van een HDMI-kabel, mits beide apparaten een HDMI-aansluiting hebben. Je moet dan nog wel even de juiste HDMI-ingang selecteren met de source-knop op de afstandsbediening van je TV.
  • Via Apple TV3 en via Google Chromecast of via een browser op een media player: gebruik de Chrome-browser om naar player.eyefilm.nl te gaan en cast de film met Google Chromecast naar je TV.
  • Via de webbrowser op je Playstation of Xbox via de url: player.eyefilm.nl.
 
 

Nieuwsbrief