do 08 apr 2021

Brakkie Monster Radio: aflevering 1

 

Het zevende seizoen van Brakkie Monster Radio is begonnen! En vindt plaats door heel Noord.

De Brakkie Monsters laten zich dit seizoen inspirerend door beeldende kunst. Van fotografie tot olieschilderijen, abstract tot figuratief, kleurrijk tot monochroom en van 2D tot 3D. De eerste aflevering is gemaakt door Brakkie Monsters bij Speeltuin Volewijck in de Van Der Pekbuurt.

Ze lieten zich inspireren door de kunstenaar Cindy Sherman. Haar medium is fotografie en haarzelf. Doormiddel van make-up, decor, kostuum en tegenwoordig ook racefilters veranderd ze zichzelf in allerlei karakters. Wie zijn dat eigenlijk? Welke verhalen kunnen we daarbij bedenken?

De Brakkie Monsters kozen één kunstwerk van Cindy Sherman en associeerden erop los: een snoepjesprinses, in een bos, een donker bos en haar zus is kwijt…

Nieuwsgierig hoe dat klinkt? Luister nu naar de eerste aflevering van het zevende seizoen van Brakkie Monster Radio!
https://soundcloud.com/brakkiemonsterradio/s07e01

Wil je meedoen met een van de maaksessies van Brakkie Monster Radio?
Stuur dan een mail naar: info@stichtingmuziekstraat.nl. Vooraf aanmelden is aan te raden, maar niet noodzakelijk, je kan ook gewoon binnen komen lopen.
De maaksessies zijn voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Deelname is gratis – je hoeft alleen je stem en je verhalen mee te nemen, de instrumenten en microfoons staan voor je klaar!

Meer info: Brakkie Monster Radio X SPIN

 
Audio, Beeldende kunst, Fotografie

Nieuwsbrief