3VIOLAS: Van Tchaikovsky tot Swedish House Mafia

Pinksterbloemstraat 36 621544886
3VIOLAS: Van Tchaikovsky tot Swedish House Mafia
Zaterdag 23 november - 20:30

Van Tchaikovsky tot Swedish House Mafia: de drie altviolisten Floris Faber, Geerten Feller, en Hessel Moeselaar zijn niet bang om muzikale grenzen te verleggen. Door middel van cross-overs, veel improvisatie en de combinatie van klassiek met actuele muziek, zorgen ze voor een eigenzinnig optreden.

Grote componisten als Bach, Mozart en Beethoven beschouwden de altviool al als onmisbaar, en daarom zetten wij deze oerviool in de schijnwerpers. En wat is er mooier dan een altviool? Precies, drie altviolen. Toch is een bezetting van drie altviolen zeldzaam. Kom daarom naar dit bijzondere concert, en luister naar dance- én klassieke muziek zoals je het nog nooit eerder gehoord hebt.

De leden van 3VIOLAS ontdekten op het Conservatorium van Amsterdam een gezamenlijke passie voor klassiek, jazz, pop en filmmuziek. Sinds de oprichting in 2015 hebben de drie altviolisten op verschillende locaties en festivals gespeeld, waaronder het Grachtenfestival en Entrée Late Night in het Concertgebouw. Vanaf mei 2019 is 3VIOLAS Artist in Residence in het VondelCS in Amsterdam.

De aanvangstijd voor dit concert is 20:30 uur.
Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten.

Lees verder op concertgemaal.nl »