Boi Akih Trio speelt Liquid Songs

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Boi Akih Trio speelt Liquid Songs
Zondag 10 februari - 15:30 - 17:30

De concerten van zangeres Monica Akihary en gitarist Niels Brouwer, oftewel Boi Akih, zijn een belevenis: op adembenemend en meeslepende wijze geven zij leven in de intimiteit van liedjes met zinnen prikkelende en virtuoze improvisaties. De Volkskrant schreef over hun samenwerking: ‘Akihary en Brouwer zitten elkaar dicht op de huid maar spelen nooit op safe. Hun muzikale acrobatiek is soms zo gedurfd, dat je als luisteraar ongemerkt de adem inhoudt.’

Dankzij vele nationale en internationale concerten en tours ontwikkelt het muzikale vocabulaire van Boi Akih zich voortdurend en krijgen klanken en elementen uit verschillende tradities alsmaar een nieuwe betekenis.

De contemporary world jazz and improvised music van Boi Akih kenmerkt zich door een enorme klankrijkdom: de fabelachtige, soepele en warme stem van Akihary, het karaktervolle, inventieve en meesterlijke gitaarspel van Brouwer en, tijdens dit concert in de Buiksloterkerk, de verscheidenheid aan kleuren van het percussie instrumentarium van Carlo Hoop.

Entree € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 12,50 (normaal). Kaarten zijn te koop aan de deur en online via https://www.yourticketprovider.nl/events/28151-boi-akih-trio-speelt-liquid-songs/.

De kerk is open vanaf 15.00 uur.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »