Bouwplan Friesland

Van Reeuwijkstraat, 40 529462332
Bouwplan Friesland
Vrijdag 5 april - 14:00 - 21:30

Van 5 tot en met 7 april a.s. staat WTC Expo in Leeuwarden in het teken van de eerste editie van de beurs Bouwplan Friesland. In navolging van de succesvolle beurs Bouwplan Thuis in Wonen die ons bureau al 24 (!) jaar in Assen organiseert, zijn we blij dat we in Leeuwarden ook een succesvolle beurs kunnen en mogen neerzetten voor iedereen met bouw- en verbouwplannen in Friesland.

De markt is volop in beweging, u weet daar alles van. Zat de bouw tot een paar jaar geleden diep in de crisis, nu is het juist tegenovergesteld en floreert de markt. Bouwbedrijven zetten alles op alles om de vraag aan te kunnen. Want de consument durft weer te investeren, is gretig, wil stappen zetten. Maar maakt ook bewuste keuzes, nog veel bewuster dan voorheen omdat de markt verandert. En dat is waar het bij onze beurs om draait. De bezoekers van informatie voorzien zodat men de goede keuzes kan maken en plannen ook daadwerkelijk omzet in investeringen waar u hopelijk dan ook allemaal van profiteert.

Een andere belangrijke trend die we terugzien op de beurs is het verduurzamen van de woning. Er zijn vele mogelijkheden om de woning energiezuiniger te maken maar waar moet men beginnen? Op de beurs is hier veel aandacht voor. Natuurlijk zijn er ook vele experts aanwezig die alles kunnen vertellen over verduurzaming, warmtepompen, isolatie, zonnepanelen en nog veel meer!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat de beurs Bouwplan Friesland net zoveel potentie heeft als de beurs die we al jaren met succes in Assen organiseren. De beurs in Assen heeft jaarlijks zo’n 80 standhouders en ruim 5000 gerichte bezoekers. Maar om de beurs ook in Friesland tot een succes te maken hebben we ú nodig als standhouder!
Pak deze kans en schrijf nu in en reserveer een mooie plek op de beursvloer.
Dan maken we er samen een groot succes van!

Aline Hofstee, Jelmer van Nijen en Greet Scholten
Organisatiebureau Plan Effect

Lees verder op bouwplanfriesland.nl »