Buurtsoap De Wasserette draait vrijwillig

Zonneplein 30 Cultuurhuis Noord
Buurtsoap De Wasserette draait vrijwillig
Zondag 6 oktober - 20:30

Tuindorp Oostzaans eigen soapie

Zet de tv maar uit! Trek je jas aan en kom naar het Zonnehuis! De Wasserette draait vrijwillig begint! In deze live-soap volgen we het wel en wee van het echtpaar Koos en Yfon, twee Amsterdammers die in Tuindorp Oostzaan een wasserette runnen.
Dit seizoen in De Wasserette…
Koos en Yfon hebben zich het afgelopen jaar als ware mantelzorgers gestort op de verzorging van Gerrit, de vader van Yfon. Na een lang ziekbed is Gerrit overleden. Wat gaan Koos en Yfon doen met de tijd die ze opeens over hebben? Is vrijwilligerswerk misschien iets voor ze? Koos gaat op gesprek bij voetbalvereniging A.S.C de Volewijckers, de club van zijn schoonvader. Maar is Koos wel geschikt als coach of scheidsrechter? En is hij wel van onbesproken gedrag? En is een voetbalveld of kantine wel een plek voor bastaardhond Tarzan? Yfon biedt in ieder geval enthousiast aan alle shirtjes en hesjes te wassen….

Zes zondagavonden, zes hilarische afleveringen. Een soap voor iedereen uit Tuindorp Oostzaan, over Tuindorp Oostzaan. Met hart voor beslommeringen van mens en dier, liederen die raken en live gespeelde reclameboodschappen van lokale ondernemers.
Wie
Scenario: Marcel Lenssen. Regie: Kees Scholten. Muziek: Jef Hofmeister. Spel: Huug van Tienhoven, Rogier Schippers, Martijn Crins, Kees Scholten, Khadija Massaoudi. Zakelijke leiding: Annet Huizing. Productie: Carolien Beenhakker – a la Car producties. Techniek: Huug van Tienhoven. Publiciteit: Nora Hulsink. Publiekswerking: Jeditah van der Meulen

De Wasserette is een coproductie van
Volksoperahuis muziektheater en Tolhuistuin

Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst en Stadsherstel

Kaarten
€6 – per aflevering (€3 Stadspas/huisvuilpas Noord)
€25 – strippenkaart voor alle afleveringen (€12,50 Stadspas/huisvuilpas Noord)

Lees verder op stadsherstel.nl »