Concert Laura Polence – Side by Side

Dorpsstraat Holysloot 30
Concert Laura Polence – Side by Side
Zondag 17 november - 15:00 - 17:00

Kunst in de kerk: Laura Polence
Zondag 17 november in het Witte Kerkje Holysloot (Amsterdam Noord)
Met Lennart Heyndels op bas, Pau Sola Masafrets op cello en Onno Govaert op drums en percussie.

Laura Polence is geboren en opgegroeid in Letland. Sinds 2007 woont zij in Nederland waar ze aan het Conservatorium van Amsterdam heeft gestudeerd. Polence (1987) werkt als zangeres, componiste , speelt piano en diverse andere instrumenten. Haar achtergrond van Letse volksmuziek heeft zich vermengd met de Europese invloed van haar studie en haar liefde voor Braziliaanse pop, moderne jazz en geïmproviseerde muziek. Door haar expressieve stijl van zingen, spelen en improviseren, wordt ieder concert een spannend avontuur.
Nadat zij een paar jaar de hele wereld over toerde met bands als Snowapple, How Town, Kaja Draksler Octet en Latvian Voices, werd het tijd voor een soloproject. In 2018 maakte Laura de cd “Side by Side”, haar eerste presentatie als componist en bandleider op eigen naam.

Laura won de Beste Compositie Prijs bij de Dutch Jazz Competition 2012 en met de vocale groep `Latvian Voices’ won zij de 1ste Priis en de gouden medaille in de categorie `Female Chamber Choir’ and `Champions of the World Choir Games’ in the World Choir Games 2012 in Cincinnati,USA. Laura’s arrangement van de Letse folk song “Stāvēju, dziedāju” werd geselecteerd voor het Latvian Youth Song and Dance Festival 2015 en gezongen door 10.000 kinderen!
15:00 uur
Witte Kerkje
Dorpsstraat 30 Holysloot, 1028 BE Amsterdam
Tickets 15,00 (incl koffie/thee)
Online te koop via www.holysloot.nl
en indien beschikbaar op de dag zelf.
Slechts 70 kaarten beschikbaar dus koop ze op tijd!
http://www.laurapolence.com/

Lees verder op holysloot.nl »