De Man & Andere Helden #4: Erotiek

IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam 0204567890 Tolhuistuin
De Man & Andere Helden #4: Erotiek
Woensdag 29 november

De Man en Andere Helden: stap in bij Lucas De Man, artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, in de rollercoaster van de 21e eeuw. Voor zijn projecten duiken hij en zijn mede-helden steeds weer in nieuwe werelden. Van het liefdesleven van bejaarden tot de eenzaamheid van boeren, van visionairen in Europa tot vechtende millennials in de grootstad Amsterdam.

SEKS. Sex sells en is overal: in elk tijdschrift dat je openslaat, in reclames, op TV en vooral op internet. De meest uiteenlopende en bizarre categorieën porno zijn altijd slechts een paar klikken van je verwijderd. Tegelijkertijd blijkt uit verschillende onderzoeken dat de millennial generatie juist minder seks heeft dan welke voorgaande generatie dan ook. We laten ons graag voorstaan op onze openheid, maar zijn preutser en geremder. Waar komt deze (schijnbare) tegenstelling vandaan? Kan erotiek, als een brug tussen preuts en plat, ervoor zorgen dat we onze seksualiteit (durven) herontdekken?

Tijdens een dynamische avond met uiteenlopende gasten, muziek en het erotische verhaal als leidraad nemen we je mee in de wereld van erotiek en hopen we je fantasie aan te wakkeren…

De Man en Andere Helden is een co-productie van Stichting Nieuwe Helden en Tolhuistuin.

Lees verder op facebook.com »