De Zandtekenaar vertelt het Kerstverhaal

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
De Zandtekenaar vertelt het Kerstverhaal
Zondag 17 december - 11:00 - 12:00

Op 17 december 2017 illustreert De Zandtekenaar in een doorgaande beweging met zand het Kerstverhaal in de Buiksloterkerk. De voorstelling is een betoverend visueel spektakel voor jong en oud.

Zandtekenen is een kunstvorm waarbij de kunstenaar met zand verhalen vertelt. Door het zand in een doorgaande beweging te strooien, te vegen en te schuiven ontstaat een fascinerend schouwspel waarbij het beeld iedere second voor je ogen verandert. En dat allemaal met alleen maar zand en een paar handen.

De spectaculaire en betoverende afwisseling van beelden is voor publiek te volgen omdat de tekeningen gemaakt worden op een verlichte glasplaat. Via een projectie op een wand kan het publiek alle handelingen van De Zandtekenaar live en van seconde tot seconde volgen.

De Zandtekenaar, Elze van den Akker, maakt sinds juni 2013 zandteken-animaties. Het kerstverhaal dat ze in de Buiksloterkerk in tevoorschijn gaat toveren wordt omlijst met door Matthijs Hage op maat gemaakte muziek.

De voorstelling in de Buiksloterkerk is inclusief een workshop ‘zandtekenen’. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen onder leiding van De Zandtekenaar zelf aan de slag in kleine zandtekentafels.

Entree € 12,50 (normaal), € 9,50 (Vrienden van de Buiksloterkerk), € 7,50 (kinderen tot 12 jaar). Kaarten zijn te koop aan de deur of online via https://www.yourticketprovider.nl/events/22826-kerstverhaal-de-zandtekenaar-alle-leeftijden/.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »