EL AGUADOR: Eric Vaarzon Morel

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
EL AGUADOR: Eric Vaarzon Morel
Zondag 14 januari - 15:30 - 17:00

Begin jaren tachtig kwam een Hollandse jongen in het diepste Zuiden van Spanje aan. In het verblindende licht van Andalusië vond hij langs gortdroge paden zijn weg. De stegen en cafés van Sevilla werden zijn thuis, de flamenco zijn taal.

Eenmaal terug zag hij de pracht van de bevroren rietkragen aan de Hollandse horizon en wist: ik ben een waterdrager. Ik zal de kurkeiken op de Andalusische vlakte met mijn gitaarmuziek besprenkelen, de jasmijnbomen laten bloeien en de Spaanse warmte mee terug nemen naar mijn land onder de zee. Van Noord naar Zuid zal ik water dragen, van de zompige klei naar het hete zand, en weer terug.

In El Aguador (De Waterdrager) vertelt Eric Vaarzon Morel verhalen over zijn twee thuislanden. ‘El Aguador’ is verkrijgbaar via o.a. www.cdbaby.com en iTunes.

Tijdens het akoestische concert dat Vaarzon Morel op 14 januari 2018 in de Buiksloterkerk geeft, worden deze verhalen meesterlijk verklankt.

De entreeprijs bedraagt € 19,50 (normaal) en € 15,00 (Vrienden van de Buiksloterkerk). Kaarten zijn te koop aan de deur en online via www.yourticketprovider.nl.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »