En de winnaar is (10+) – BonteHond

Gedempt Hamerkanaal 203 1021 KP Amsterdam 06 497 50 700 dattheaternoord.nl
En de winnaar is (10+) – BonteHond
Zondag 13 oktober - 16:00 - 17:00

Een vechtscheiding met spektakel.

Iedereen kent het: schuldgevoel. Iedereen heeft weleens iets kapot gemaakt of iets gedaan waarvan je achteraf dacht ‘dat had ik beter niet kunnen doen’. Dat je dan spijt hebt en je schuldig voelt is wel logisch. Maar vaak voelen we ons ook “gewoon” schuldig. Zonder dat we iets verkeerd hebben gedaan of stuk hebben gemaakt. We voelen ons schuldig omdat we ons schuldig voelen en daar kunnen we voor de rest niks aan doen.

En de winnaar is… gaat precies daarover. Er is een boksring, er zijn lichten, er is muziek, er worden grappen gemaakt, er wordt gevochten en er is een prijs. Het lijkt een gewone bokswedstrijd maar dat is niet zo. In de ring wordt een vechtscheiding uitgevochten.

Een vader en een moeder gaan de strijd met elkaar aan en het kind staat ernaast. Het kind vecht niet mee en kan helemaal niks aan de wedstrijd veranderen. Of misschien toch wel?

Een stoere en troostende voorstelling voor iedereen die zich ooit onnodig schuldig heeft gevoeld.

DAT! THEATER
Verhalen zijn er om verteld te worden. In het theaterseizoen 2019 – 2020 gaat DAT!school, de jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam-Noord, nóg meer verhalen verspreiden door familievoorstellingen te programmeren. Met DAT! Theater, in het Hamerkwartier in Amsterdam-Noord, worden de theaterdeuren geopend voor families in Amsterdam-Noord en daarbuiten. We hopen jullie te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende en verborgen verhalen!

Foto ©Kamerich & Budwilowitz/EYES2

Lees verder op dattheaternoord.nl »