Gratis proefles cartoon tekenen van illustrator Cemonc

Gratis proefles cartoon tekenen van illustrator Cemonc
Maandag 19 oktober - Maandag 30 november

Op vijf maandagavonden in november geeft cartoonist Cemonc, alter ego van illustrator Eric Simons, een cursus cartoon tekenen bij de Modestraat. Meer leren over de ins en outs van deze tekenkunst? Geef je op voor de gratis proefles op maandag 19 oktober van 18.45 tot 21.15 via contact.cartoonacademy@gmail.com.

De proefles is een inkijkje in de vijfdelige cursus die Eric in november bij de Modestraat geeft. Met Eric bestudeer en analyseer je cartoons daarin van professionele cartoonisten en onderzoek je verschillende methoden en materialen. Hij geeft je een breed scala aan oefeningen om je vaardigheden te trainen en besteedt uitgebreid aandacht aan de techniek van het minimalistisch tekenen. Uiteindelijk leer je volwaardige cartoons tekenen die tot de verbeelding spreken, de geest kietelen of op de lachspieren werken!

Eric Simons is illustrator, schilder en tekenaar. Hij heeft de Academie voor Beeldende Kunsten gedaan, werkt als zelfstandig kunstenaar, is oprichter van de Cartoonacademy en geeft sinds 2010 les in cartoon tekenen. Meer weten? Kijk op www.cartoonacademy.eu, www.cemonc.eu en www.beeldingenieur.eu.

Cursusdata: maandagavond 2, 9, 16, 23 en 30 november 2020 | er is plaats voor 12 deelnemers

Kosten: €39,00 voor vijf bijeenkomsten

Aanmelden en informatie: M 06 26 94 37 11 | T 020 786 43 73 | E contact.cartoonacademy@gmail.com

Lees verder op modestraat.org »