Het jongetje dat geen ja durft te zeggen

Gedempt Hamerkanaal 205 06 497 50 700 datschool.nl
Het jongetje dat geen ja durft te zeggen
Zondag 18 oktober - 15:00

EEN SNELLE, INTIEME EN CLOWNESKE VOORSTELLING OVER JEZELF DURVEN ZIJN.

Wil je een stukje taart?
Wil je je nieuwe zwembroek aan?
Wil je een plaktattoo?
Wil je vriendjes zijn?

Wat gebeurt er als je zó bang bent voor de wereld dat je jezelf verstopt in een hoekje? ‘Het Jongetje dat geen ja durft te zeggen’ is een snelle, intieme en clowneske voorstelling over jezelf durven zijn en het eerste roepen wat er in je opkomt.

Tijdens de voorstelling ontmoeten we het bange Jongetje. Ondanks dat het Jongetje zich op de meest perfecte plek ooit bevindt, is hij letterlijk verstijfd van onzekerheid en durft hij nergens meer ja op te zeggen. Maar gelukkig is daar plotseling het Meisje dat alles durft. En zij wil wel te weten komen waarom het Jongetje geen ja durft te zeggen. Want dat is toch het allerstoerste woord ooit?! Lukt het haar om met haar vette karatekicks het Jongetje uit zijn schulp te lokken zodat hij de wereld weer durft te ontdekken? Of is zij stiekem ook ergens bang voor?

Kantoor Frisdrank is een spiksplinternieuw theatergezelschap, opgericht door acteur en theatermaker Marijn Claes.

Kantoor Frisdrank maakt eigenwijze en fantasierijke jeugdvoorstellingen over alle barrières die ons tegenhouden om echt onszelf te durven zijn. Tientallen miljoenen regels waardoor de wereld soms een hele grote en enge plek lijkt. Kantoor Frisdrank onderzoekt al deze geschreven en ongeschreven regels en meningen in de samenleving, gooit er wat slapstick bij en een beetje muziek en draait het allemaal met veel humor binnenstebuiten. De voorstellingen van Kantoor Frisdrank zijn een ode aan jezelf durven zijn en de wereld volop bestormen met alles wat je hebt.

Tekst, concept & muziek: Marijn Claes
Regie: Tabita Friis Kristensen
Spel: Janna Adank & Marijn Claes
Foto & Vormgeving: Alex Baams
Productie: Femke van Weperen

Lees verder op dattheaternoord.nl »