Inloop-Boekenclub Over het water x Tolhuistuin

IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam 0204567890 Tolhuistuin
Inloop-Boekenclub Over het water x Tolhuistuin
Dinsdag 27 augustus - 20:30

Eén keer per twee maanden bespreekt Lot Douze van Boekhandel Over het water met een gast en het publiek een, liefst vooraf gelezen, boek. Een leesclub extraordinaire!

Op 27 augustus bespreken we ‘Archief van Verloren Kinderen’ van Valeria Luiselli (Das Mag)

Over de Boekenclub Over het water x Tolhuistuin

De Boekenclub vindt dit jaar 4 keer plaats. Elke keer bespreken we een boek geschreven door een vrouw. Nog steeds worden er te weinig boeken gelezen die door vrouwen zijn geschreven. Nog steeds geldt een ondervertegenwoordiging van vrouwelijke auteurs in de kranten en weekbladen. Terwijl er volgens ons geen verschil is in kwaliteit tussen boeken van vrouwen en van mannen. Sterker nog: misschien zijn vrouwelijke auteurs wel de interessantere stemmen in het hedendaagse literaire veld. Misschien geven ze een broodnodig ander inzicht op de wereld waarin we leven, in de mensen wie we zijn.

Om dat te onderzoeken kiezen we recent verschenen boeken, waarvan wij denken dat die ons daarover iets te vertellen hebben. En stijl? En verhaal? Niet minder belangrijk natuurlijk! Uiteindelijk wil je als lezer een goeie leeservaring, ongeacht jouw geslacht of dat van de schrijver.

Korting
Bij aankoop van het te bespreken boek bij Boekhandel Over het water ontvang je een korting voor € 2,50 voor de Boekenclub!

Deuren open 20:00
Aanvang 20:30
Locatie Tuinhuis
Entree € 7,50 € 5 CJP, Studenten, € 2,50 stadspas

Lees verder op tolhuistuin.nl »