Joes Boonen speelt Bang Mannetje (4+)

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Joes Boonen speelt Bang Mannetje (4+)
Zondag 15 december - 11:00 - 12:00

Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden?

Bang Mannetje is een vrolijke, intieme en interactieve voorstelling voor iedereen, want iedereen is toch wel eens bang? Joes Boonen is theatermaakster, presentatrice, actrice en zangeres. Samen met Dirk Scheele is ze op tv te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon.

Voor haar jeugdvoorstellingen bewerkt Joes altijd populaire prentenboeken. De nieuwste voorstelling, Bang Mannetje, is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout.
Joes Boonen speelt en zingt hierin een dag uit het leven van Bang Mannetje.

Entree (inclusief koffie, thee, limonade): € 5,00 (tot 12 jaar), € 7,50 (Vrienden Buiksloterkerk), € 10,00 (normaal vanaf 12 jaar). Kaarten zijn te koop aan de deur en online via www.yourticketprovider.nl/events/30994-joes-boonen-speelt-bang-mannetje-4.

De kerk is open vanaf 10.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »