JUNI (6+) – Hermans weet Raad

Gedempt Hamerkanaal 203 1021 KP Amsterdam 06 497 50 700 dattheaternoord.nl
JUNI (6+) – Hermans weet Raad
Zondag 15 september - 15:00 - 16:00

De eerste voorstelling van DAT! Theater vindt plaats op zondag 15 september. Dit is de voorstelling JUNI van theatergezelschap Hermans weet Raad, geregisseerd door Eva van der Gucht. Een magische, muzikale familievoorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een ballenbak. Voor kleine en grote mensen van 6 – 106 jaar.

Pien is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Ze moet maar even nadenken over wat ze heeft gedaan. ‘Helemaal niks!’, vindt ze zelf. Toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Saai! Maar dan schiet er een bal omhoog en beginnen de ballen te bewegen. Is dat een voet? Wat gebeurt daar onder de ballen?

Hermans weet Raad beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn.

Tekst & Spel: Canick Hermans, Tanja de Raad
Regie: Eva Van der Gucht
Muziek: Peer Thielen
Decor: Tanja de Raad, Bart de Raad
Ontwerp Flyer: Tanja de Raad, Georges Hendriks

⋄ DAT! Theater ⋄

DAT!school is de jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam-Noord. In het theaterseizoen 2019 – 2020 gaan wij familievoorstellingen programmeren! Wij hebben ongelooflijk veel zin om de theaterdeuren te openen en families uit de buurt, Noord en de rest van Amsterdam te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende of verborgen verhalen.

Lees verder op dattheaternoord.nl »