Kira Kool speelt Dikkie Dik en de taart (2+)

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Kira Kool speelt Dikkie Dik en de taart (2+)
Zondag 18 november - 11:00 - 11:30

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart’ is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Dikkie Dik wordt gespeeld door Kira Kool. Kira ontwikkelde al op heel jonge leeftijd haar liefde voor muziektheater. Omdat ze op school alleen maar zong, vroeg haar juf in groep 3 zelfs aan haar ouders of ze thuis wel eens sprak… Een anekdote die symbool staat voor het werk van Kira: verhalen zijn immers vaak veel mooier wanneer ze gezongen of gespeeld worden!

Entree (inclusief koffie, thee en limonade): € 5,00 (tot 12 jaar), € 13,50 (vanaf 12 jaar), € 11,00 (Vrienden Buiksloterkerk).

Kaarten zijn te koop aan de deur en online via https://yourticketprovider.nl/events/27129-kira-kool-speelt-dikkie-dik-en-de-taart-2/.

De kerk is open vanaf 10.30 uur.

Foto: Willem Schalekamp

Lees verder op buiksloterkerk.nl »