Klanken van Thuis – Recollected Ft. Nienke Caljouw

IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam 0204567890 Tolhuistuin
Klanken van Thuis – Recollected Ft. Nienke Caljouw
Zaterdag 9 februari - 20:00

Na vier uitverkochte optredens in 2016 en 2017 is Recollected terug in de Tolhuistuin! Het veelzijdige ensemble is op 20 juli een tweeluik gestart met een prachtige zomeravond in de tuin. Het tweede optreden vindt plaats in de Tuinzaal op vrijdag 9 februari.

Tijdens deze concertserie Klanken van Thuis spelen de musici in onverwachte combinaties een veelheid aan muziekstijlen: van zwoele jazz tot klassieke werken, van Franse chansons tot opwindende Latijns-Amerikaanse liederen. Deze avond staat in het teken van de zoektocht naar thuis: een avond vol verwarring, onrust en verlangen.

Recollected staat er bovendien niet alleen voor! Dit optreden wordt extra bijzonder door de komst van twee fantastische gasten: jazz-zangeres Nienke Caljouw en filosoof/theatermaker Jaïr Stranders.

Met: Sterre Konijn – zang, Nienke Caljouw – zang, Jaïr Stranders – verteller, Laura Krale – trompet, Alexander Scholtes – piano, Karien Kooiman – viool, Amanda Van Eijk – viool,Laura Kok – altviool, Karin Ebels – altviool, Yola Janssen – cello, Abel Streefland – cello

De negen leden van Recollected vonden elkaar in hun passie voor muziek. De meeste musici hebben een achtergrond in klassieke muziek, maar door de gedeelde liefde voor zo’n beetje alle muziekgenres overschrijdt Recollected gevestigde muzikale grenzen.

Door de verrassende samenstelling van zang, strijkers, piano en trompet en het onbegrensde enthousiasme van de musici is geen optreden van Recollected hetzelfde!

Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Entree € 12,50 voorverkoop € 15,00 deurverkoop

Beeld: Wout Nooitgedagt

Lees verder op tolhuistuin.nl »