Klassiek concert: Reijseger & Bosgraaf in het Concertgemaal

Landsmeerderdijk 213
Klassiek concert: Reijseger & Bosgraaf in het Concertgemaal
Zaterdag 28 september - 20:30

Toen vijf jaar geleden de verbouwing van het Concertgemaal in volle gang was, liet de wereldberoemde cellist Ernst Reijseger voor het eerst muziek klinken in het toen nog vervallen gemaal. Hij begon piepend en knarsend – alsof het roest van de machines moest afkomen –, maar zijn spel klonk al snel geolied, vlammend, virtuoos en ontroerend mooi.

Op deze dag, precies vijf jaar na de officiële opening, is hij samen met vriend en collega Erik Bosgraaf (blokfluiten) de seizoensopener. Ze improviseren er op los rond het werk van een klassieke reus. Samen keren ze terug naar de basis: Bach. Maar dan wel helemaal anders.

Cellist en componist Ernst Reijseger staat bekend om zijn avontuurlijke performances, waarin hij constant op zoek is naar de essentie van muziek en hij de interactie aangaat met collega’s op het podium, het publiek en de omgeving om hem heen. Samen met blokfluitist Erik Bosgraaf, in wie hij een avontuurlijke en virtuoze gelijke heeft gevonden, speelt hij een hedendaags Bach-programma. Beide musici spelen over de hele wereld en werken samen met artiesten uit verschillende, zo niet alle disciplines.

En omdat we vijf jaar bestaan verkopen we voor dit lustrum speciale lustrumtickets: u krijgt met dit ticket niet alleen toegang tot het concert, maar ook een stuk taart en een glas prosecco erbij. Bovendien steunt u met dit ticket het Concertgemaal, zodat we de komende vijf jaar weer bijzondere, avontuurlijke concerten kunnen organiseren.

De aanvangstijd voor dit concert is 20:30 uur.
Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten.
Steun het Concertgemaal met een lustrumticket inclusief taart en prosecco: € 41,50 per ticket incl. servicekosten.
Inloop voor lustrumticket: vanaf 19:00 uur.

Lees verder op stager.nl »