Liaison tussen viool en piano: Joanna Westers en Nicolas van Poucke

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Zondag 10 december - 15:30 - 17:00

Twee van de talentvolste jonge musici van Nederland, Joanna Westers en Nicolas van Poucke, spelen op 10 december 2017 in de Buiksloterkerk in Amsterdam Noord.

Violiste Joanna Westers is tweede violiste van het Koninklijk Concertgebouworkest. Na succesvolle opleidingen in Nederland en Engeland, ontving ze bij haar afronding van haar opleiding aan de Academie van het Koninklijk Orkestgebouworkest de Bernard Haitink Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent. Pianist Nicolas van Poucke speelt op podia in binnen- en buitenland en was winnaar op diverse nationale en internationale concoursen, waaronder het prestigieuze Prinses Christina Concours.

Tijdens het concert in de Buiksloterkerk spelen Wester en Van Poucke hoogtepunten uit het rijke repertoire voor viool en piano van Debussy, Mozart, Beethoven en Ravel.

De entreeprijs bedraagt €19,50 (normaal) en € 12,50 (Vrienden van de Buiksloterkerk). Kaarten zijn te koop aan de deur en online via https://www.yourticketprovider.nl/events/22825-liaison-tussen-viool-en-piano/?preview=t.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »