Little Doll Dance Company speelt Uit Oma’s koffer (3+)

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Zondag 19 januari - 11:00 - 12:00

Dit moet je ervaren: we nemen je mee in het heden naar het verleden! Een kokette danseres in een jaren vijftig swing dress, met brilletje en rode lippenstift nodigt je uit om mee te dansen. Tijdens een dansante tijdreis haalt ze alsmaar speelgoed uit een oude koffer, zoals een tol en een springtouw. Paco, de vriendelijke postduif, verbindt het verhaal aan elkaar met een brief.

De jeugdvoorstelling Uit Oma’s koffer is bedacht en wordt gespeeld door de Little Doll Dance Company. Little Doll Dance Company is een dans-educatief gezelschap. Het Rotterdamse gezelschap werd in 2011 opgericht. Het ontwikkelt en speelt danstheatervoorstellingen waarbij fantasie en dansbeleving voorop staan.

De voorstelling begint om 11.00 uur en duurt 45 minuten. De kerk is open vanaf 10.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Entree (inclusief koffie, thee, limonade): € 5,00 (tot 12 jaar), € 7,50 (Vrienden Buiksloterkerk), € 10,00 (normaal vanaf 12 jaar). Kaarten zijn te koop aan de deur en online via https://www.yourticketprovider.nl/events/31772-little-doll-dance-company-speelt-uit-omas-koffer-3/.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »