Mariska Simon speelt Alice in Wonderland (4+)

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Mariska Simon speelt Alice in Wonderland (4+)
Zondag 20 oktober - 11:00 - 12:00

Meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek Alice’s Adventures in Wonderland. Inmiddels kent iedereen Alice: een blond meisje in een blauwe jurkje. Maar in 2019 is Alice veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie en haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje.

Als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig en de hoedenmaker zo gek als een deur? Of is iedereen een beetje in de war?

In de nieuwe voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en Wonderland naar het beeld van illustrator Floor Rieder: fris en eigentijds. De voorstelling is een visueel feestje voor stoere kinderen die, net als Alice, niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Entree (inclusief koffie, thee, limonade): € 5,00 (tot 12 jaar), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 12,50 (normaal vanaf 12 jaar). Kaarten zijn te koop aan de deur en online via www.yourticketprovider.nl/events/30985-mariska-simon-speelt-alice-in-wonderland-4.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »