Mariska Simon speelt Het Muizenhuis (3+)

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Mariska Simon speelt Het Muizenhuis (3+)
Zondag 17 februari - 11:00 - 12:00

Julia en Sam zijn twee muisjes. Ze delen alles met elkaar en zijn de allerbeste vriendjes. Julia is
s u p e r nieuwsgierig en r e u z e eigenwijs. Sam is s u p e r verlegen en r e u z e braaf. Wat Julia teveel heeft, heeft Sam te weinig. En andersom.

Julia en Sam wonen in het Muizenhuis. Het Muizenhuis is een wereld op zich die, dankzij theatermaakster Mariska Simon, op een bijzonder manier tot leven komt. In een muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling Het Muizenhuis neemt Mariska jong én oud mee in het verhaal van Julia en Sam en hun bijzondere leefomgeving.

Mariska Simon heeft ze zich gespecialiseerd in het maken van muziektheater gebaseerd op kinderboeken. Ze schreef onder andere liedjes voor de musicals over Knofje, Pim en Pom, Tom Poes en een lied voor de 60ste verjaardag van Nijntje. Als actrice was ze te zien in de toneelbewerking Ezel en Beer naar de bekende kinderboeken van Aby Hartog. Daarnaast speelde ze in de theaterproductie Knofje, naar het gelijknamige boek van boek van Burny Bos en in haar eigen productie De Waterprinses.

De voorstelling Het Muizenhuis is gebaseerd op de boeken van Karina Schaapman.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=FxALP8bFayI.

De voorstelling begint om 11.00 uur en eindigt rond 11.45 uur. De kerk is open vanaf 10.45 uur.

Entree (inclusief koffie, thee, limonade): € 5,00 (tot 12 jaar), € 13,50 (vanaf 12 jaar), € 11,00 (Vrienden Buiksloterkerk).

Kaarten zijn te koop aan de deur of online via www.yourticketprovider.nl/events/27125-mariska-simon-speelt-het-muizenhuis/.

Foto: Eddo Hartmann