Moving Futures Festival Amsterdam

Gedempt Hamerkanaal 203-205, amsterdam +3120 6891789 Dansmakers
Moving Futures Festival Amsterdam
Donderdag 23 mei - Zaterdag 25 mei

Moving Futures reist naar Amsterdam. Vijfde editie hedendaags dansfestival.

Vanaf 7 februari 2019 reist het vernieuwende dansfestival Moving Futures voor de vijfde keer langs elf verschillende steden in Nederland. In een even verfrissend als veelzijdig programma van voorstellingen, installaties, films en feestjes trekt een eigenzinnige generatie aan je voorbij die de dansdiscipline oprekt. Van 22 t/m 25 mei beleef je het universum van dans bij Dansmakers Amsterdam en Theater Bellevue met dagelijks een interactief en veelzijdig Moving Futures festival programma.

*Donderdag 23 mei komen de millenial problematieken aan bod in twee fysieke voorstellingen: Lullaby, een hedendaags wiegenlied en kleurrijke bewegingstalen in Chameleon.
Met voorstellingen van: Piet Van Dycke & Annemijn Rijk, Joseph Simon

*Vrijdag 24 mei: In de avond twee dansvoorstellingen in Theater Bellevue met een visueel spetterend en dansant rockconcert Choreopop en terug naar het begin van de wereld in Die Verwandlung.
Met voorstellingen van: Jesus De Vega & Chai Blaq, Sophie Mayeux

*Zaterdag 25 mei: Op de laatste dag van Moving Futures Amsterdam een hilarisch duet waarin ironie de boventoon voert en de internationale voorstelling uit de officiële selectie van Aerowaves Top Twenty 2019. We sluiten het festival feestelijk af, met korte performances en een DJ, georganiseerd door Moreno Perna, mis het niet!
Met voorstellingen van: Aerowaves, Ingrid Berger Myhre en Lasse Passage

Kijk voor het volledige (rand)programma en voor meer informatie over de choreografen op www.movingfutures.nl.

Lees verder op movingfutures.nl »