Moving Futures: Workshop Leadership Through Movement

Gedempt Hamerkanaal 203-205, amsterdam +3120 6891789 Dansmakers
Moving Futures: Workshop Leadership Through Movement
Vrijdag 30 maart - 15:00

De bijzondere masterclass Leadership through Movement is een project van Random Collision en de Rijksuniversiteit Groningen. Onder begeleiding van een professionele choreograaf en psychologe onderzoeken de deelnemers hoe zij – door middel van beweging, groepsdynamiek, houding en expressie – bewuster om kunnen gaan met hun leiderschapskwaliteiten.

Het gedrag van mensen zorgt er soms voor dat zij worden aangezien als leiders. Diegene met charisma, een duidelijke aanwezigheid, of een natuurlijke gave om hun volgelingen te verbinden. Wat in hun gedrag maakt hen een goede leider? Reserveringen via info@movingfutures.nl

Ido Batash is danser, dansdocent en onafhankelijk choreograaf. Hij is als performer onder andere te zien in het werk van les ballets C de la B / Alain Platel en werkte mee aan projecten van choreografen onder wie Idan Cohen, Talia Back en Roy Assaf. Sinds 2012 is hij werkt hij onder de vleugels van Random Collision in Groningen. Naast zijn artistiek werk, zet hij projecten op in samenwerking met andere choreografen, artiesten en wetenschappers uit verschillende disciplines.

Sociaal psycholoog Aafke van Mourik Broekman is verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Random Collision ontwikkelde ze eerder het Experiment B+. Het experiment, over het effect van voorstellingen op sociale relaties was te zien tijdens het Moving Futures festival in 2015-2016.

Lees verder op movingfutures.nl »