Online buurtsessie #2 Vergroenen op de NDSM-werf

NDSM-werf Amsterdam +31204931070 NDSM.NL
Online buurtsessie #2 Vergroenen op de NDSM-werf
Maandag 19 oktober - 19:30 - 21:00

Beste buurtbewoner,

Als geen ander weten jullie dat de NDSM-werf volop in ontwikkeling is. Het oostelijk deel van de werf zal de komende jaren, in opdracht van de gemeente, een stuk groener worden. Het doel is om de werf aangenamer te maken voor buurtbewoners en het terrein beter bestendig te maken tegen regenval en hittestress. Dit betekent dat de NDSM de komende drie jaar een proeftuin wordt voor verschillende mooie, tijdelijke en vooral ook groene projecten.

Daarom hebben wij afgelopen zomer de handen ineengeslagen met werfgebruikers, creatieve ondernemers en natuurlijk buurtbewoners (met jullie dus!) om de komende 3 jaar op de NDSM-werf een aantal experimentele, groene projecten te realiseren. Om meer inzicht te krijgen in waar jullie als bewoners en omwonenden van dit unieke gebied behoefte aan hebben als het gaat om vergroening, cultuur, sport en publieke functies, nodigen we jullie wederom van harte uit om mee te denken tijdens deze tweede bewonerssessie.

Wat doen jullie het liefste op de werf, of wat zou je er graag zien of doen wat er nu nog niet is? Daarover gaan we graag met jullie in gesprek op 19 oktober 19.30 uur – 21.00 uur, online via Zoom. Aangezien dit een mooi moment is om gezamenlijk vooruit te kijken en met nieuwe energie de mogelijkheden van de werf verder uit te denken, organiseren we het gesprek digitaal, zodat zoveel mogelijk deelnemers op een veilige manier aan kunnen sluiten.

NDSM PLAYBOOK
We hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een ‘Playbook’; een document waarin we slimme en leuke ideeën voor groene projecten op de werf hebben gebundeld, waarmee we snel kunnen inspelen op kansen die zich voordoen. De komende tijd gaan we kijken welke projecten hiervan we op de korte termijn op de werf kunnen ontwikkelen. Hierbij mag jullie input niet ontbreken, daarom hopen we veel van jullie te zien en spreken op de 19e.

ONLINE BUURTBIJEENKOMST NDSM PLAYBOOK
Wanneer: maandag 19 oktober
Locatie: digitaal via Zoom. Na aanmelding ontvang je de link voor de online sessie

Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Bij deze digitale sessie is plek voor 36 deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan kijken we of we een extra sessie kunnen organiseren op een later tijdstip. Meld je vóór 15 oktober hier aan en dan zien we elkaar online op 19 oktober.

Lees verder op google.com »