Open Concertbak

Landsmeerderdijk 213
Open Concertbak
Vrijdag 14 december - 20:30

De Tweede editie van de Open Concertbak!
Naast de maandelijkse zaterdagavondconcerten start het Concertgemaal dit seizoen met een nieuw programma: de Open Concertbak. Een open podium voor akoestische muziek in de vorm van een ‘open bak’ zoals u die misschien al uit de theater-en cabaretwereld kent.

Tijdens deze avonden stelt Het Concertgemaal zich op als open podium, proeftuin, kweekvijver en muzieklaboratorium voor akoestische muziek. Hier kunnen musici laten zien waar ze mee bezig zijn, nieuwe samenwerkingen uitproberen of een deel van een nieuw programma laten horen zonder meteen in een avondvullend programma te hoeven voorzien en/ of een zaal te huren.

Het publiek wordt verrast met de nieuwste ontwikkelingen op muzikaal gebied in hun prilste vorm. In de intieme sfeer van het industriële Concertgemaal, voorzien van een mooie Steinway-vleugel met dank aan het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds, zijn alle soorten muziek te verwachten en welkom, mits onversterkt uitvoerbaar: van barok tot hedendaagse composities en van klassieke werken tot geïmproviseerde muziek.

Alle presentaties duren maximaal 20 minuten en tussendoor worden heerlijke cocktails geserveerd.

Inschrijven als artiest of publiek via: www.concertgemaal.nl

Lees verder op concertgemaal.nl »