Open Concertbak

Landsmeerderdijk 213
Vrijdag 9 november - 20:30

Met veel plezier presenteert het Concertgemaal een nieuw programma op de vijdagavond: de Open Concertbak! Naast onze maandelijkse zaterdagavondconcerten starten we dit seizoen met een open podium voor akoestische muziek in de vorm van een ‘open bak’ zoals u die misschien al uit de theater-en cabaretwereld kent. Vrijdag 9 november is de eerste editie van deze eerste vijf (pilot-)vrijdagavonden. Mis het dus niet!

Tijdens deze avonden stelt Het Concertgemaal zich op als open podium, proeftuin, kweekvijver en muzieklaboratorium voor akoestische muziek. Hier kunnen musici laten zien waar ze mee bezig zijn, nieuwe samenwerkingen uitproberen of een deel van een nieuw programma laten horen zonder meteen in een avondvullend programma te hoeven voorzien. En het publiek wordt verrast met de nieuwste ontwikkelingen op muzikaal gebied in hun prilste vorm. Een muzikaal verrassingsmenu!
Alle soorten muziek zijn te verwachten en welkom, mits onversterkt uitvoerbaar: van barok tot hedendaagse composities en van klassieke werken tot geïmproviseerde muziek. Solo of met een groep: alle presentaties duren maximaal 20 minuten en tussendoor worden ook nog eens heerlijke cocktails gemaakt.

Inschrijven als publiek en als artiest gaat via: www.concertgemaal.nl

Lees verder op wwwconcertgemaal.nl »