Stap in OOG Amsterdam in A Lab en reis mee!

Overhoeksplein 2
Stap in OOG Amsterdam in A Lab en reis mee!
Zaterdag 18 augustus - Zondag 16 september

OOG Amsterdam nodigt jou uit om plaats te nemen en hoog in het OOG de stad Amsterdam te bekijken. Je geniet van het uitzicht, je kijkt en niets moet. Maar als OOG Amsterdam de iris sluit, wordt je meegenomen op een liefdevolle zoektocht naar de ziel van de stad én jezelf. Reis mee en aanschouw een prachtig audiovisueel schouwspel.
En vertel mij dan: wat zie je nu?

OOG Amsterdam is een uniek stadsproject van Stichting Nieuwe Helden, het is namelijk slechts enkele maanden te bezoeken. Van 18 augustus t/m 16 september in A Lab in Amsterdam Noord. En van 24 september t/m 21 oktober in Pakhuis de Zwijger.
Per dag zijn meerdere tijdstippen waar je uit kunt kiezen, je stapt alleen in het OOG (je wordt natuurlijk wel begeleid door een host) en geniet vervolgens van het schouwspel.

Sociaal project
OOG Amsterdam is ook een sociaal project. We vragen bedrijven, organisaties en jou om toegangskaarten weg te geven aan een selectie maatschappelijke organisaties (zoals BuurtBuik en Voedselbank Amsterdam). Zij geven de gedoneerde kaarten door aan bijzondere Amsterdammers die zich inzetten voor de stad. Zo is OOG Amsterdam een cadeau van en voor alle Amsterdammers. Op www.oogamsterdam.nl zie je o.a. welke organisaties geven en welke organisaties kaarten ontvangen.

Lees verder op oogamsterdam.nl »