‘T ZONNEHUIS OP ZIJN KOP: EUREKA (4+) VAN TG KNARS

Zonneplein 30 Cultuurhuis Noord
‘T ZONNEHUIS OP ZIJN KOP: EUREKA (4+) VAN TG KNARS
Zondag 13 oktober - 15:00

Kom elke tweede zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale voorstellingen voor baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke maand een ander gezelschap, variërend van poppen en objecttheater tot dans en zelfs circusacts! We starten met Eureka! (4+) van TG Knars.

De uitvindingen vliegen uit de bocht…

Eureka wil buiten spelen – rennen en springen, maar vooral: Vliegen. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Dat heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk de handigste uitvinder die je je kunt voorstellen. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats. Maar hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Eureka ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt ze verplicht Goede-weg-schoenen die na school meteen naar huis lopen.

Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt…

Medewerkers

Idee & Concept: Tg Knars
Spel: Jeroen Molenaar en Nynke Gabeler of Renate Moespot
Regie: Mark Kingsford
Tekst: Michiel Cox
Muziek: Jelte van Andel
Decor: Marjolijn Guldemond
Techniek: Dieter van Doren
Educatie: Sara Vesseur

’t ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers verder te helpen en het Zonnehuis toegankelijker te maken voor zowel de buurt als nieuw jong publiek.

Volwassenen € 7,50 | Kinderen € 6,- | Stadspas/Huisvuilpas Noord € 2,50

Lees verder op stadsherstel.nl »