The Big Mo speelt Moosje gaat op avontuur (4-8 jaar)

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
The Big Mo speelt Moosje gaat op avontuur (4-8 jaar)
Zondag 15 april - 11:00 - 12:30

Moosje is lief, nieuwsgierig, slim en ook eigenwijs meisje. Een meisje dat bovendien dol is op avonturen beleven met haar vriendjes en vriendinnetjes. Wil je ook wel eens op avontuur, kom dan naar de Buiksloterkerk en wie weet ontmoet je, samen met Moosje, prachtige prinsessen, dappere ridders of geheimzinnige eilandbewoners.

De avonturen die Moosje beleeft zijn niet altijd zonder gevaar: soms komt ze in de problemen. Dankzij de kinderen in het publiek en de acteurs van The Big Mo lopen de avonturen gelukkig altijd wel goed af!

De interactieve voorstelling van theatergroep The Big Mo begint met een kort gesprekje met het publiek. Wie heeft er al eens een avontuur beleeft? Wat moet er volgens jullie in een echt goed verhaal? Wie is er goed in helpen? Als de acteurs een beeld hebben, ontstaat het verhaal vanzelf.

Om in de stemming te raken mag je, als je dat wilt, in je favoriete verkleedkostuum komen. Maar dat hoeft niet. Ook zonder verkleedkostuum mag je meespelen. En als je gewoon de hele voorstelling lekker alleen maar wilt kijken, dan mag dat natuurlijk ook. Alles kan, niets hoeft.

‘Moosje gaat op avontuur’ biedt kinderen en ouders een bijzondere theaterervaring en laat tegelijkertijd zien wat de basis is van improvisatietheater: samenwerken en accepteren van elkaars ideeën.

Lees verder op buiksloterkerk.nl »