The Big Mo speelt Moosje gaat terug naar school (4-8 jaar)

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
The Big Mo speelt Moosje gaat terug naar school (4-8 jaar)
Zondag 16 september - 11:00 - 12:00

Moosje is een lief, slim en ook eigenwijs meisje dat bijzondere avonturen beleeft. En nu staat ze voor misschien wel het allergrootste avontuur: na de lange zomervakantie terug naar school. Wat zal ze daar allemaal beleven, in een nieuwe klas, met nieuwe dingen om te leren, nieuwe kinderen en een nieuwe meester? Moosje heeft al gehoord dat de lessen van de nieuwe meester heel bijzonder zijn…

De avonturen die Moosje beleeft zijn grappig en verrassend.

De theatervoorstellingen van The Big Mo zijn gebaseerd op het principe van ‘improvisatietheater’: een theatervorm waarbij samenwerken en het accepteren van elkaars ideeën centraal staan. In de kindervoorstellingen is daarom volop ruimte voor kinderen om mee te spelen aan de hand van de acteurs.

De voorstelling begint met een kort gesprekje met het publiek. Daarbij vragen de acteurs wat Moosje allemaal zou kunnen meemaken en wat de kinderen het leukste vinden aan school. Op basis van de ideeën van de kinderen bedenken de acteurs ter plekke het verhaal. Het resultaat is een telkens weer unieke voorstelling.

Ben je benieuwd welke avonturen Moosje in haar nieuwe klas beleeft en wil je graag meespelen, kom dan op 16 september naar de Buiksloterkerk!

De voorstelling in de Buiksloterkerk begint om 11.00 uur en eindigt rond 12.00 uur. De kerk is open vanaf 10.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Entree (inclusief koffie, thee, limonade): € 4,00 (tot 12 jaar), € 9,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 12,50 (vanaf 12 jaar).

Kaarten zijn te koop aan de deur en online via www.yourticketprovider.nl/events/26643-the-big-mo-speelt-moosje-gaat-terug-naar-school-4-8-jaar/.

Lees verder op »