Theatergezelschap Parbleu! – What’s another Waterloo?

Zonneplein 30 Cultuurhuis Noord
Theatergezelschap Parbleu! – What’s another Waterloo?
Donderdag 23 mei - Zaterdag 25 mei

23 mei – 25 mei 2019

‘What’s another WATERLOO? – Achter de schermen bij het Eurovisie Songefestival’. Een nieuwe muzikale komedie, geschreven door Henk Wijtsma met liedteksten van Ed van Schagen.

We kijken mee op de avond van de van de finale van het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar heeft Zweden wéér, voor de zevende achtereenvolgende keer, gewonnen. Omdat het geld voor de organisatie daar na zeven jaar wel op is, heeft Nederland de dubieuze eer gekregen om het songfestival dit jaar te organiseren. Achter de schermen is een heel team professionals hard aan het werk om de opnames vlekkeloos te laten verlopen. En ieder van hen heeft zijn eigen bijzondere, verrassende, of ronduit problematische achtergrond. Deze avond verloopt dus niet zonder strubbelingen…
Beleef het mee achter de schermen van deze Eurovisie Songfestivalfinale, naar de bijzondere ontwikkelingen en bizarre taferelen. Laat u verrassen door een muzikale omlijsting van songs, gebaseerd op bekende en minder bekende songfestivalnummers. Beleef de spanning mee: zal Nederland dan eindelijk weer het Eurovisie Songfestival winnen?

‘What’s another Waterloo?’ wordt uitgevoerd op 23, 24 en 25 mei 2019, in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam Noord.

Lees verder op stadsherstel.nl »