Trollenjong (4+) – SPEELbos / Sanne Zweije

Gedempt Hamerkanaal 203 1021 KP Amsterdam 06 497 50 700 dattheaternoord.nl
Trollenjong (4+) – SPEELbos / Sanne Zweije
Zondag 29 september - 16:00 - 17:00

Een poëtische kleutervoorstelling over een trol die ballerina wil worden, geïnspireerd op de Britse dansfilm Billy Elliot. Het is een voorstelling over anders zijn dan anderen en geloven in jezelf.

Nom Nom wil graag dansen. Zijn vader mag dat niet weten. Trollen dansen niet, trollen stinken, wonen in het donker onder de grond en eten levende wormen. Zo hoort het, zegt Nom Noms vader. Maar Nom Nom is anders. Hij houdt van taart, is lief en zacht en laat wormen liever vrij in de natuur. Niemand begrijpt hem totdat hij Guusje ontmoet. Een stoer mensenmeisje dat heel goed kan dansen en dat wil ze hem best leren.

“Een intieme en grappige voorstelling” — Theaterkrant ⭐⭐⭐⭐

DAT! THEATER
Verhalen zijn er om verteld te worden. In het theaterseizoen 2019 – 2020 gaat DAT!school, de jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam-Noord, nóg meer verhalen verspreiden door familievoorstellingen te programmeren. Met DAT! Theater, in het Hamerkwartier in Amsterdam-Noord, worden de theaterdeuren geopend voor families in Amsterdam-Noord en daarbuiten. We hopen jullie te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende of verborgen verhalen!

Lees verder op dattheaternoord.nl »