Valentuin – diner voor twee in Tolhuistuin

Pinksterbloemstraat 36 621544886
Valentuin – diner voor twee in Tolhuistuin
Vrijdag 14 februari - 19:00

Voor een romantisch diner voor twee openen we het knusse Tuinhuis op 14 februari. Onze chef stelt een speciaal Valentuin verrassingsmenu (vegetarisch) samen om te delen terwijl we de liefde vieren.

De host van deze avond is Hugo de Haas van Dorsser (Wordbites) en Jörgen Gario (UNOM) speelt er vrolijke tunes bij. Ze stonden samen eerder op Oerol, Stukafest, Roomservice en meer.

Wordbites is een woordmuzikant die poëtische teksten mixt met live muziek, zang of dans. Hij begon als straatartiest en is inmiddels een veelgevraagd performer met zijn “pakkende performance-poëzie die kraakt, bijt of streelt.”

UNOM is een Antilliaanse dichter geboren op Sint Maarten. Hij schrijft en dicht in het Nederlands, Engels en Papiamentu. UNOM zingt, speelt gitaar en ukulele en produceert daarnaast ook elektronische muziek.

Mededeling
Geef allergieën of voorkeuren uiterlijk twee dagen van te voren aan via reserveren@tolhuistuin.nl. Let op: er is beperkt plaats!

♥️Menu♥️

– Plank met smeersels en Turks brood,
– Parelcouscous met rode biet en burrata / Groene asperge met kruidencrème en zongedroogde tomaat,
– Strudel van spinazie en feta met mojo rojo en gepofte tomaat / Geroosterde mini-groenten met taleggio en balsamico stroop.
– En toe: romantisch doe-het-zelf-smores-pakketten roosteren boven het kampvuur.

Kaartjes a 30 euro gaan per twee.

Lees verder op tolhuistuin.nl »