W.A.R.P- Waterlands Artistiek Recreatie Programma 15 augustus

Volendammerweg 150 +31 (6)45019375 stichtingbildung.nl
W.A.R.P- Waterlands Artistiek Recreatie Programma  15 augustus
Zaterdag 15 augustus - 16:00 - 20:00

Wees welkom deze zomer voor de laatste editie van W.A.R.P, het Waterlands Artistiek Recreatie Programma.
Deze editie zou eigenlijk in april plaatsvinden, en zal nu met in achtneming van de RIVM richtlijnen plaatsvinden op 15 Augustus.
Het wordt een heerlijk zomers programma met de band Sirocco en een landschapsexpeditie van De Onkruidenier!
NB: Vanwege de maatregelen is aanmelden voor W.A.R.P noodzakelijk en zijn er voor de landschapsexpeditie maar 8 plaatsen, en voor het concert 30, dus wees er snel bij!

Avondprogramma: Muziek van Sirocco
Sirocco is het Arabische woord voor de warme wind die uit de Sahara via de Middellandse zee naar Europa waait. Zo warm als de wind is de muziek van deze band bestaande uit Jeff Heijne (flamencogitaar), Jaber Fayad (oud), Rita Kárpáti (bas). Zij spelen Flamenco, Arabisch en Jazz crossover muziek.
Eerder stonden zij onder andere al in Paradiso Amsterdam en Muziekgebouw Eindhoven. Op 11 april verzorgen zij een prachtig concert bij W.A.R.P!

Middagprogramma: Landschapsexpeditie met De Onkruidenier
Voor de Onkruidenier bestaat onkruid niet, veel ‘ongewenste’ planten als Brandnetel, Daslook, Hondsdraf, Paardenbloem, Madeliefje, Look-zonder-look, kleefkruid e.v.a. blijken waardevolle kruiden die we kunnen gebruiken als levensmiddelen. Doe mee met de landschapsexpeditie in het Schellingwouderbreek en ontdek wat voor (nuttige on)kruiden je allemaal kunt vinden! aanmelden kan via info@stichtingmuziekstraat.nl
Meer over De Onkruideniers:
De Onkruidenier stelt de ongewenste natuur in de stad centraal met de ambitie om (on)kruid weer een waardevolle betekenis te geven. De Onkruidenier is een initiatief van Jonmar van Vlijmen en Ronald Boer en samen verkennen zij sinds enkele jaren de toepassing van urbane vegetatie in hun dagelijks leven.

Exacte programma tijden volgen.
Locatie: Stichting Bildung, Volendammerweg 150
Kosten: 5€ of €2,50 met stadspas.
Aanmelden noodzakelijk: info@stichtingmuziekstraat.nl
Meer over W.A.R.P:
De Waterlandpleinbuurt is rijk.
Rijk aan mensen, rijk aan verandering en rijk aan makers.
Gedurende de komende paar maanden laten wij zien wat deze buurt te bieden heeft:
W.A.R.P is een reeks evenementen met een programma uit schrijvers, beeldende kunstenaars en muzikanten die thuis zijn rond het Waterlandplein.

Een initiatief van Stichting De Muziekstraat & Stichting Bildung
Art: Kopfkino • illustration

Lees verder op stichtingmuziekstraat.nl »