We Zijn Thuis – Special Social Club

We Zijn Thuis – Special Social Club
Zaterdag 31 augustus - 20:00 - 00:30

f you have a body, you are a dancer.

De Special Social Club geeft een feestje. De Tolhuistuin is voor de komende tijd het nieuwe clubhuis van de Special Social Club en hier zullen dan ook alle feesten in Amsterdam zijn!

Over de Special Social Club
De Special Social Club heeft als doel om mensen met een beperking met elkaar te verbinden door middel van leuke feesten. Een broer van een van de oprichters van een van ons heeft autisme en we merkten dat de vraag naar een leuke avond dansen er wel is, maar het aanbod nagenoeg niet. Zij besloten het heft in eigen handen te nemen: vijf succesvolle Amsterdamse feesten, één in Utrecht en grooste plannen voor de toekomst!

begeleiding vanaf de pont
Als je gebruik wilt maken van begeleiding vanaf de pont stuur dan een mailtje naar despecialsocialclub@gmail.com met je telefoonnummer en je naam. We nemen later contact met je op.

locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuinzaal, in het Paviljoen hoofdgebouw van de Tolhuistuin. Het navigatieadres van het Paviljoen is IJpromenade 2.

WAT: De Special Social Club
WAAR: TolhuisTuin IJpromenade 1031 KT Amsterdam
HOELAAT: 20.00 uur – 00.30 uur
WANNEER: Zaterdag 31 augustus
PRIJS: 7,50 euro entree (pinnen of cash bij de deur)
BEREIKBAARHEID: Stuur een mailtje voor begeleiding vanaf de pont naar despecialsocialclub@gmail.com met je naam+telefoon nummer.

Lees verder op tolhuistuin.nl »