Werkplaats Molenwijk: Tentoonstelling Marie Hudelot, Suat Ögüt en Şengül Köker

Molenaarsweg 3 framerframed.nl
Werkplaats Molenwijk: Tentoonstelling Marie Hudelot, Suat Ögüt en Şengül Köker
Zondag 30 september - Zondag 18 november

Op 30 september 2018 opende Framer Framed, een kunstplatform in de Tolhuistuin, de nieuwe, tweede projectruimte Werkplaats Molenwijk: een wijklocatie in Molenwijk in Amsterdam-Noord, voor en door buurtbewoners geïnteresseerd in kunst, cultuur, erfgoed en maatschappij.

Tot en met 18 november kun je daar werk zien van drie verschillende kunstenaars: Marie Hudelot, Suat Ögüt en Şengül Köker.

Het werk van de Turkse kunstenaar Suat Ögüt – The First Turk Immigrant or the Nameless Heroes of the Revolution – staat buiten, op het grasveld voor Werkplaats Molenwijk. Dit werk neemt de vorm aan van een monument, en vormt een ode aan Turkse migranten die om politieke redenen naar Europa zijn gekomen. Eén van de migranten geportretteerd in zijn werk, de Turks-Zwitserse activiste Şengül Köker, toont haar eigen levensverhaal door middel van politieke spandoeken, te zien in de binnenruimte van Werkplaats Molenwijk.

Binnen bij Werkplaats Molenwijk is ook werk te zien van fotograaf Marie Hudelot. Haar fotoserie ‘Fetish’ toont zelfgemaakte voorwerpen die haar wortels, angsten en dromen verbeelden.

Openingstijden Werkplaats Molenwijk:
Woensdag t/m vrijdag, 12:00 – 18:00

Lees verder op framerframed.nl »