Winter Waterland: Muziek en literatuur in de Buiksloterkerk

Buiksloterkerkpad 10 reserveer@buiksloterkerk.nl buiksloterkerk.nl
Winter Waterland: Muziek en literatuur in de Buiksloterkerk
Zondag 23 december - 15:30 - 17:30

Als de dagen kort zijn en het buiten koud is, is het warm en gezellig in de Buiksloterkerk.

Tijdens Winter Waterland treedt de Muziekvereniging Waterland voor u op en zullen enkele schrijvers, waaronder Christine Otten en Michel Krielaars, iets vertellen over hun werk en hun favoriete winterverhaal of gedicht voordragen. Het belooft een stemmige en tegelijkertijd lichtvoetige middag te worden.

Muziekvereniging Waterland is al 127 jaar een begrip in Amsterdam Noord. Het orkest bestaat uit leden van de vereniging en muzikanten die op projectbasis meespelen. Onder leiding van dirigent Eric Roelofsen speelt het orkest deze middag sfeervolle winter- en kerstmuziek.

Wilt u deze middag meespelen met het orkest? Dat kan! Meld u zich daarvoor enkele weken voor het concert aan via mvwaterland@hotmail.com. Repetities van de muziekvereniging zijn op dinsdagavond.

Winter Waterland is een gezamenlijke productie van de Buiksloterkerk, Muziekvereniging Waterland en Boekhandel van Noord. De ceremoniemeester van dienst is Cyrelle Failé.

De kerk is open vanaf 15.00 uur.

Entree € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk, abonnees Nieuwsbrief Boekhandel Van Noord, leden Muziekvereniging Waterland), €12,50 (normaal).

Kaarten zijn te koop aan de deur en online via https://www.yourticketprovider.nl/events/27656-winter-waterland-muziek-en-literatuur-in-de-buiksloterkerk/.

Foto: Historisch Centrum Amsterdam Noord