ZIN! | Ruimte in je Relatie

IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam 0204567890 Tolhuistuin
ZIN! | Ruimte in je Relatie
Woensdag 22 januari - 20:00

“Liefde is niet makkelijk. Geen project wordt met zoveel hoop en verwachtingen ondernomen en mislukt zo vaak als de liefde.” – Erich Fromm

De een hoopt op intieme verbinding, de ander verlangt naar ruimte voor zichzelf. Enerzijds worden we overspoeld door romantische ideaalbeelden, en tegelijk moet je zelfstandig en authentiek en vrij zijn. Tijd om een stapje terug te zetten: wat zoeken we eigenlijk in een relatie? En wat vinden we?

Deze editie legt psycholoog en relatietherapeut Bregje Jonkhart uit hoe je brein reageert op (on)veiligheid, ruimte en nabijheid en hoeveel invloed dat heeft op je relaties. Choreograaf-theatermaker Ron Bunzl verkent in een prikkelende performance de kunst van het verbinden.

LET OP! Locatie: Tuinhuis van de Tolhuistuin (niet hoofdgebouw). Navigeer: tolhuisweg 3
Tickets: €12,50, via Tolhuistuin. https://tolhuistuin.nl/evenement/zin-2/

***
Over ZIN!
In de open, intieme sfeer van het tuinhuis van de Tolhuistuin zoekt ZIN! naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag. In 2020 draait ZIN! om Ruimte. Ruimte in je drukke hoofd en in je agenda en in je huis. Ruimte voor je dromen. Ruimte voor je schaduwzijde. Ruimte voor jezelf.

Over Zinnig Noord
Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek om diepgang en inspiratie te vinden en om andere leuke mensen te ontmoeten. De kunst van het leven staat centraal in zingevingsavonden en diepzinnige diners, in leergangen, leesclubs en kinderprogramma’s. Lees verder op zinnignoord.nl

Lees verder op zinnignoord.nl »