vr 11 dec

17:00 - 18:00, NDSM Theater
 

Over het IJ: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht – Above the Line

 

De studenten van de HKU Interactive Performance Design nodigen je, in samenwerking met Over het IJ, uit om in Above the Line mee te werken aan de nieuwste documentaire van NDSM Picture, hun eigen filmstudio in Amsterdam-Noord. Ze breken samen met jou door de vierde wand waardoor je oog in oog komt te staan met de thematieken die in Noord spelen. Een immersief onderzoek over idealen, kansen en kapitalisme.

De voorstelling is Corona-proof en volgt de richtlijnen van het RIVM. We vragen je wel een eigen mondkapje mee te nemen en te dragen tijdens de voorstelling.

Over de makers
Above the Line is een afstudeerproject van HKU studenten Interactive Performance Design. Deze studie leidt theatermakers op in het vertellen van verhalen op nieuwe innovatieve wijzen. Theater en media-conventies worden ingezet om publiek op interactieve wijze te betrekken bij de inhoud. Dankzij de aanmoediging van Over het IJ om te experimenteren en de uitdagingen van deze periode zijn Diede Tap, Tess Elschot en Veronique Zonneveld opzoek gegaan naar een nieuwe vorm van theater.

TICKETS

HKU – Above the Line | 11 december 17.00 uur

Ik bepaal wat ik betaal
Voor bovenstaande voorstelling maken we gebruik van een pay what you want-systeem. Voor €2, €5 of €9 euro kun jij al bij de presentatie zijn. Welk bedrag? Dat bepaal jij naar eigen draagkracht. In ieder geval gaan de opbrengsten naar de nieuwe makers van Over het IJ.

 

Theater

Nieuwsbrief