zo 22 jan

11:00 - 11:40, Podium Buiksloterkerk
 

Aladdin en de Wonderlamp (6+)

 

Koenraad Spijker (piano) en Emma Royackers (viool) zijn gerenommeerde musici die met veel succes optreden op (inter)nationale concertpodia. Ze willen graag dat klassieke muziek gaat leven bij een breder publiek en treden daarom ook op in kleine zalen. Daar kunnen ze met de bezoekers praten over deze rijke muzikale traditie en luisteraars nieuwsgierig maken naar meer.

In Aladdin en de Wonderlamp wordt het welbekende verhaal verteld van de avonturen van de jongen Aladdin, die een lamp vindt waar een geest in woont die al zijn wensen kan vervullen. Koenraad en Emma maken er een spannende, muzikale ervaring van met geprojecteerde lichtbeelden van Salomé Roodenburg. Terloops wordt daarin ook een en ander uitgelegd over muziek, zoals het verschil tussen de toonsoorten mineur- en majeur. Na afloop worden er muziekspelletjes gedaan, waar iedereen aan mee kan doen.

Recensie:
“Vanuit de drie vrijescholen in Haarlem Noord (Kennemerland, Kleverpark en Lindeboom) kunnen we unaniem zeggen dat kinderen, begeleiders en leraren super enthousiast zijn over de voorstelling. Zelfs zouden ook hogere klassen hiervan kunnen genieten, het is tenslotte prachtige muziek. Er is vakmanschap neergezet. Daarnaast was de interactie met de kinderen van een pedagogisch goed niveau” (Maarten Roest Crollius, directeur Vrijeschool Kennemerland)

De voorstelling begint om 11.00 uur. De kerk is open vanaf 10.30 uur. De voorstelling duurt 40 minuten. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.
Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 5,00 (<12 jaar), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 15,00 (normaal). Kaarten zijn te koop via https://www.buiksloterkerk.nl
Foto: Koenraad Spijker
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=gVc3yJpni6E

 

Muziek
Geschikt voor kinderen, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief