ma 16 mei

Dit evenement vindt plaats tussen 12/05/2022 - 22/05/2022

Hele dag, NDSM-werf
 

Amsterdam Ferry Festival – Morning Ritual

 

Morning Ritual – amsterdamferryfestival

Dit jaar organiseert het Amsterdam Ferry Festival het nieuwe kunstproject: “Morning Ritual”. Van 12 mei t/m 22 mei. In de weekenden zullen performances plaatsvinden georganiseerd door kunstenaar Jeannette Slütter.

Beschrijving:

Het ochtendritueel is voor iedereen anders, maar vaak elke dag hetzelfde. Ook al schreeuwt de wereld om radicale verandering, blijven we toch vaak vasthangen in dezelfde destructieve gedachten- en gedragspatronen.
De pont rit is onderdeel van het ochtendritueel van veel mensen die naar de pont toestromen en hun dag beginnen, ieder in een eigen bubbel. Deze kunstenaars nemen de pont over, en daarmee een stukje van je dag. Ze confronteren, verwonderen en verbinden de reizigers met kunst die patronen doorbreekt waardoor structurele verandering kan plaatsvinden.

Vier verschillende kunstenaars, transformeren vier verschillende ponten. Fotografie, poëzie, performance, keramiek en installatie zullen allemaal ingezet worden door de kunstenaars van deze editie: Koos Busters, Carina Ellemers, Martin La Roche en Jeannette Slütter.

 

 

Beeldende kunst, Cultuur, Film, Fotografie
Expositie, Festival, Geschikt voor kinderen, Gratis, Kleinkunst, Language no problem, Performance, Tentoonstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief