za 08 jun

19:30 - 19:30, Zonnehuis
 

BARE: A POP OPERA

 

We volgen de levens van de eindexamenleerlingen op de katholieke kostschool St. Caecilia. Centraal staan Peter en Jason, hun verborgen homoseksuele relatie en de druk die ze voelen vanwege de verwachtingen van hun omgeving. Ze moeten hun liefde geheim houden, wat leidt tot gevoelens van angst, schaamte en isolatie. Daarnaast worden ze geconfronteerd met de strikte religieuze opvattingen van de school, die hun ware zelf onderdrukt. Terwijl de groep probeert een productie van Romeo en Julia op te zetten, laaien de spanningen op, begint iedereen aan zichzelf te twijfelen en lijkt Gods pad moeilijker te vinden dan ooit.

Na de overweldigende reacties op de voorstellingen in juni 2023 is besloten om Bare: A Pop Opera in 2024 in reprise te laten gaan.

Bare: A Pop Opera is een meeslepende musical die de thema’s verboden liefde, religie, seksualiteit en zelfacceptatie verkent. Door middel van krachtige muziek en aangrijpende teksten confronteert Bare: A Pop Opera het publiek met de uitdagingen waarmee jongeren te maken kunnen krijgen bij het vormen van hun identiteit en het navigeren door sociale verwachtingen. Het verhaal en de personages dagen de toeschouwers uit om na te denken over hun eigen overtuigingen, vooroordelen en de impact die ze kunnen hebben op het leven van anderen.

Bare: A Pop Opera is een Nederlandstalige uitvoering.

Kaartverkoop

Meer informatie

 

Theater
 

Delen:

Nieuwsbrief