zo 05 sep

15:30 - 17:30, Podium Buiksloterkerk
 

Britta Maria brengt Aznavour mon Amour

 

In Aznavour mon Amour bezingt Britta Maria het rijke oeuvre van zanger, componist en tekstschrijver Charles Aznavour. Tussendoor vertelt ze over zijn levensloop als kind van Armeense vluchtelingen in Parijs tot internationaal gelauwerde artiest. De chansons zijn in het Frans en een enkele in Nederlandse vertaling.

Britta Maria studeerde jazz en lichte muziek en groeide op met het Franse lied. Ze worden begeleid door Simone Sou (percussie), Maurits Fondse (piano, zang) -een veelzijdig pianist en singer-songwriter. Hij is vele jaren de vaste begeleider van Freek de Jonge geweest en schreef o.a. de muziek voor de musical Dansen met de Vijand, en Oleg Fateev (accordeon) – begeleider van het dansgezelschap van Krisztina de Chatel en van solo-artiesten als Herman van Veen, Robert Long, en Nynke Laverman. Een internationaal bekend componist, arrangeur en dirigent van verschillende theatergezelschappen.

Het concert begint om 15.30 uur en duurt tot ca. 17.30 uur. De zaal is open vanaf 15.00 uur.

Regulier: € 17,50. Vriendenprijs: € 15,00. Entree inclusief koffie en thee. Kaarten zijn uitsluitend te koop via buiksloterkerk.nl

 

Foto: Claudia Otten

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief