za 25 jun

12:00 - 18:00, Tolhuistuin
 

Colourful Noord Festival

 

Colourful goodies in Amsterdam Noord, is niet zomaar een winkel. Als eerste ‘Black Doll Giftshop’ in Europa streven zij naar diversiteit in speelgoed en verhalen. Iedereen moet zich kunnen herkennen in de Colourful goodies en daarom organiseren wij op 25 juni een Colourful Noord Festival.

Een markt waarin zij met ongeveer 20 diverse kleurrijke ondernemers producten laten zien, die een weerspiegeling zijn van hoe de maatschappij echt is. Een initiatief van de oprichtster van de Colourful goodies winkel in de van der Pekstraat, de onvolprezen Ellen Brudet.

Naast kleurrijke ondernemers is er een springkussen, optredens van Solid Ground Movement en zijn er tal van hapjes, drankjes en festiviteiten aanwezig in de Tuin van Tolhuistuin.

Zaterdagmarkt in de Zomer
Struinen over de markt, een hapje en een drankje erbij. En wie weet vind je wel wat moois: Een vintage broek, een plaat van die ene obscure indie band of een bijzonder boek. Wij kunnen ons geen betere besteding van een zaterdag bedenken. Daarom vind je de hele zomer lang een andere markt in de Tuin! Bekijk hier de zaterdagmarkten.

Entree is gratis

Locatie
Dit programma vindt plaats in het Tuinhuis in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.

Meer info vind je op de evenementen pagina: https://tolhuistuin.nl/evenementen/colourful-noord-festival

 

Nieuwsbrief