di 20 jun

Dit evenement vindt plaats tussen 06/06/2023 - 04/07/2023

19:30 - 21:30, OBA Van der Pek
 

Cursus: Verdiep je relatie(s)

 

Liefde in het Wild // Relaties
‘Love one another, but make not a bond of love; Let is rather be a moving sea between the shores of your souls.’ Kahlil Gibran

De tweede cursus van Liefde in het Wild gaat over relaties en hoe deze te verdiepen. Deze cursus bieden we in 2023 aan bij de OBA van der Pek op 3 dinsdagavonden.

Hoe kan je verbonden blijven met jezelf én de ander en ook vrijheid ervaren in je relatie(s). Zowel in liefdesrelaties als vriendschapsrelaties.

Door theorie, meditatie, oefeningen en ervaringsverhalen leer je liefdestalen kennen. Je leert voelen waar je grenzen liggen en wat je verlangens zijn. Hoe jij vrijheid in verbinding kan voelen in relaties die passend zijn voor jou, monogaam of non-monogaam of welke vorm dan ook.

Dit onderzoeken we in het tweede drieluik over liefde in relaties. Jacquelien Weel is de cursusleider. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen liefde in relaties onderzoeken.

Wie: Zinzoekers op zoek naar hoe liefde in relatie vorm te geven – groepje van 6 max. 12 personen

Wat: 3 avonden met inspiratie, oefeningen, gesprek, coaching en thuiswerkopdrachten ter voorbereiding

Wanneer: Dinsdagavonden 6 juni , 20 juni en 4 juli 2023 van  19.30-21.30

Waar en welke prijs: Oba van der Pek, Gentiaanstraat 1 Amsterdam Noord , Kosten*: €59,-. Minima en Vrienden van Zinnig Noord: €29,-

Meer info: info@zinnignoord.nl

Ja ik meld mij aan/meer info

 

Educatie
Cursus
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief